joi, 30 iulie 2009

Ce facem pentru fructe

Ieri a avut loc parada militara a soldatilor trimisi in Irak. Am plecat mai devreme de la birou pentru ca se inchideau strazile. Si i-am vazut. Copii, dom`le, copii. Si cateva femei. Si ma gandeam oare daca se simt mandri sau impovarati.

Si ma mai gandesc oare cum au ajuns ei sa ia decizia asta de a lucra in cadrul armatei. Sa fie platiti cu 9000$ pentru 6 luni de orori. Chelner sa fii si tot castigi mai mult. Si-n cel mai rau caz, te tai la un deget intr-un pahar. Doar ca n-ai sansa sa dai ortu` popii daca esti chelner. Si daca faci infarct si mori, statul nu plateste despagubiri de 80.000 euro familiei, spre deosebire de cazul in care dai ortu` popii in Irak. Deci, se merita au ba? Asta-mi aduce aminte de o poezie lol.

Vai, saraca maimutica,
S-a-necat cu o margica.
I-am dat miere si halva,
Dar ea zice ca nu vrea.

Cere, daca vreau s-o scap,
O banana din dulap.
Sau macar, daca se poate
Eu jumate, ea jumate.

Ce parere ai mata,
Face s-o salvam, au ba?

5 comentarii:

freacamenta spunea...

stiu si eu o poezie:
"Poezie, poezie/
Putza mea e de hartie..."

:D

ocserver spunea...

dupa cum ziceam, amanari peste amanari... :))) da-o dreaq de maimuta, sa stea innecata cu margica... mai ales ca nici nu vrea sa fie salvata, recte e-o maimuta proasta.... da tu cu poze de la dezmat, las-o incolo de maimuta.. :))

Anonim spunea...

din moment ce armata nu e obligatorie e clar ca persoanele din cadrul ei sunt acolo de bunavoie. evident ca nu se merita sa mori pentru o anume suma de bani dar e si asta o meserie cu riscuri mari, respect pe cei care se baga in asta si cineva trebuie sa faca si asta, nu?

Domenii .info moka spunea...

Buna, nu vrei sa treci pe domeiu propriu? Mai exact pe domeniu .info COMPLET GRATUIT. Pentru mai multe detalii intra AICI

laly spunea...

@ ocserver: gata, am mai pus, aruncat si leapsa intre timp :P

@ maddy: asa ma gandeam si eu. Dar de ce?...ma gandeam iar...