marți, 25 august 2009

Placeri

Barbatii si visele lor...

Ii invidiez intr-un fel pentru ca nu uita niciodata sa isi doreasca acelasi lucru de cand sunt mici. Unul s-a visat aviator, sau a vazut filme cu piloti si pana n-o sa-si cumpere un avion cu hangar cu tot n-o sa inceteze sa-si doreasca sa stapaneasca cerul.

Altul s-a nascut rock star si a invatat sa cante la chitara. Improvizeaza, compune, arunca priviri piezise si chiar de prietenii ii sunt publicul, se simte cel mai star aflat vreodata pe pamant, probabil vede si femeile isterice dezbracandu-se la concerte :)

Altul ciopleste cu briceagul in lemn. Isi face o casa si o umple cu obiecte mici si inutile care seamana a animale. Se lauda cu capodoperele sale si noapte de noapte viseaza ca ele prind viata.

Cel cu joaca de-a razboiul e cel mai hazliu. Curata pusti neincetat de un praf de pusca imaginar. Are grija permanent ca teava sa-i fie dreapta si ochieste in obiecte din ce in ce mai mici...Exista tot timpul o pusca de colectie in casa lui, de preferat din al doilea razboi mondial, cu care s-a jucat si bunicul de-adevaratelea.

Sunt adorabili cat de copii pot fi. Si cred ca daca le destrami visele, le iei puterea. Dar cine isi doreste o leguma langa? Asa ca hai sa-i lasam sa viseze... poate invatam ceva de la ei daca ciulim destul de bine urechile, ca io m-am saturat de fluturii de la mine din cap.

Tra` sa-mi iau concediu sa-mi revin din cocktail-ul asta :D

Niciun comentariu: