joi, 24 iunie 2010

Balls

Imi facusem un obicei in ultimul timp de-a sta la barfe si pahare de vin in bucataria prietenei mele. Stiti, cum sa va povestesc eu, prietena mea are laptop. Doooh. Care sta cu noi in bucutarie si daca ar avea urechi s-ar apuca singur sa scrie pe blog. Mai mult ca sigur ca ar incepe traficul in masa.

Chiar daca, in bucatarie, laptopul sta pe jos. Nu pe masa. Sa nu ne incurce la mutarea paharelor de ici, colo. De pe masa. Paharele, zic. Si sticlele indeosebi.

Si ma intreb care sunt sansele sa ti se faca foame in week-end. Destul de mari as spune, asa ca din cand in cand eu si prietena mea mai gatim. Nu la un nivel academic, dar daca ai apucat sa aprinzi aragazul si asta nu pentru a face cafea, apoi aia se cheama gatit.

Si care sunt sansele sa nu ai in frigider altceva decat oua, pentru ca la supermarket am stat doar o ora, dar cu probleme mai importante cum ar fi alegerea vinului? Destul de mari, as zice iara.

Deci am stabilit pana acum ca sansele de a avea doar oua in frigider sunt mari si sansele de a ti se face foame, asisderea. Apoi am stabilit cum facem ouale. Fierte, cele facute ochiuri se epuizasera cu o zi inainte.

Care sunt sansele sa iei oul in mana si sa ti se fac pofta sa bei si o gura de vin in acelasi timp? Destul de mari si astea, avand in vedere ca sporovaind, organismul simte nevoia de reinprospatare.

Si acum inchipuiti-va imaginea. Eu, cu un ou nefiert inca in mana, langa apa care fierbea pe aragaz, incercand sa iau o gura de vin in pauza de rasete, laptopul ei pe jos...langa aragaz. Ei, care sunt sansele ca oul sa imi scape din mana si sa aterizeze direct pe tastatura laptopului, intrand prin toate gaurelele? 100%, va zic.

Si mai am o intrebare. Oare cum de nu m-am gandit inainte la cat de mari sunt sansele ca oul sa pice pe laptop, nu pe jos??!!!???

3 comentarii:

ocserver spunea...

ba te-ai gandit, numai ca ai ignorat... :))

cris spunea...

love you :)

laly spunea...

stii ca si eu, si plang, atat de tare plang ca pleci....nu vreau sa-ti arat rl, nu vreau sa stii....stiu ca nu murim ca prietene, dar asaaaaa de tare ma va ucide distanta, of cri, ti-am zis io ca va fi o toamna gri...

i sooo, and i mean so... love u....