vineri, 5 decembrie 2008

Am batut pisica

Era cazul, face numai prostii. Si-apoi, a doua zi, am aflat ca pisica (nu era a mea, dar convietuia cu mine) va presta prostiile si torsul in alta casa, ca prea face multe prostii... Si, drept revansa, am iubit-o si-am smotocit-o si mi-am cerut iertare si-am insistat de parca era prietenul meu cel mai bun.

Pisica mi-a dat tzeapa! Azi am gasit-o tot in casa. Dar n-o s-o mai bat niciodata si am invatat o lectie.. Ca magarul de miroase trandafirii pan` se-ntzeapa de spini.

Ma streseaza prietenii- lol. Cand scriu prea mult "si mai scurteaza-le draga, iar ai baut azi-noapte?", cand ..."iar am intrat si n-ai mai scris nimic" :)) Buna si pauza de n-om avea altceva.

M-am saturaaat, da, m-am saturaaat..... Vreau o vacanta in Elounda :P Cu un mulatru consistent in buze si miscari :)) (vezi amu 10 ani videoclipu` lu` Toni Brexton:P) Si daca nu s-o putea, macar vacanta?:))

P.R. Ca m-am saturat am zis, sa lamuresc si starea: m-am linistit. Pot pescui oricand. Yrene are dreptate. Vine iarna si incep sa ma gandesc la ski. Si sa hotaram de la bun inceput, partia de la Azuga ramane a mea, sa nu carecumva sa ma trezesc ca uit sa strig partieeeeeeeeee!!! si sa ne pravalim unul peste altul, ca pare-se ca n-ai loc in Bucuresti de cunostinte pe care n-ai vrea sa le vezi.

Pisica face "Mauuu" Vrea scarpinici:))) Prietenii stau pe locul lor de cinste, viata mea nu se mai misca din loc. Nu e de rau. Plafonarea poate duce la .............. taram pam pam:) normalitate. Asta daca provii dintr-o zodie mai ciudata. Cum ar fi cucul. Saturat de ora fixa, se strica. Sincer, ati vazut careva ceas cu cuc care sa cucu-cucu la fix ora big ben-ului? Nu, de ce? Si ceasul Marii Britanii e vechi, dar cucul mai mult motaie decat priveste timpul in ochi.

Accept homosexualii din drag de oameni, chiar de n-am pareri preconcepute despre nimic. Dara daca tot sunt singura femeie acceptata de barbati in discutii intime si nu mi se cere parerea, ba chiar le dau idei.... ma intreb cat de bine mi-ar fi fost nascuta Andrei. Cred ca as fi avut atatia copii nelegitimi cat Stefan cel Mare, cu tot cu prezervativele mamii masii de secol:)))

In schimb, jobul Andreei este de vizualizare a pisicii. Zi-noapte, noapte-zi, urmarim osul. Legat sau nu de sfoara.

Deci, de ce am batut pisica?

4 comentarii:

Anonim spunea...

foarte complex postul ăsta ( de fapt toate posturile tale )
exprimi mai multe idei în acelaşi timp, şi-mi place asta.
ia-o ca pe-un compliment, NU te judec:))
weekend fain !

Anonim spunea...

"Cabin fever". De asta ai mardit pisica. Vremea asta urâtă de afară care ne ţine prizonieri între patru pereţi. Colegă de celulă, pisica săraca. Doamne, cred că săptămâna asta am citit 464 de bloguri, toate doar despre pisici. Mai are lumea caraşi aurii, canari, broscuţe ţestoase, hamsteri, dar parcă pisica e singurul animal indoor a cărei moacă cere pumni. Şi asta nu e nimic. Stai să vezi în ianuarie-februarie, când s-or aşterne zăpezile alea mari, cum o să alergăm cu ciocanul de criket prin casă după pisică, precum Jack Nicholson în "The Shining".

yr3n3 spunea...

sitotusi de ce ai batut pisica??????nu stiu ce i-ai facut tu dar stiu ca pisicu meu miki a cam beut otet si m-am gandit ca tot a inceput sa ninga pe la noi si nu am timp sa-i mai dau si caftealadupa ce a beyt otetul ...cert e un sindur licru ca nu l-a beut pe tot a zis ca ti-a pastrat si tie ca sa poti striga mai abitir pe patria de langa mine partieeeeeeeeee............

yr3n3 spunea...

vzazusi ca a beut aproape tat tat otetul dupa cum am scris.asta e ce sa-i faci vitriolul nenica!