miercuri, 22 aprilie 2009

Blank

Am o senzatie continua ca fac numai tampenii. Nu am chef si nu pot sa ma concentrez pe nimic. Nu reusesc sa ajung la 10 la birou nici impartita pe bucatele. Nu am chef de nici un fel de treaba cand ajung la birou. E atat de nu in viata mea ca m-am saturat eu de mine. Atata lene imi este, incat mi-a fost imposibil sa raspund mesajelor de Pasti. Pe calea asta me sorry and "adevarat a-nviat":))

Imi este lene si sa gandesc, asa ca e clar ca nu mai am nimic de zis :D

PS. Citeam un blog ce-mi placea foarte mult, iar detinatoarea lui l-a restrictionat acum vreo 2 sapt fara nici un anunt. Pai daca ai binevoi sa ma inviti si pe mine sa-ti citesc blogul, ti-as fi recunoscatoare, http://patafizicasifum.blogspot.com/ , te asigur ca n-am comentat aiurea, pt ca nu am comentat niciodata pe blogul tau, dar l-am citit in intregime si m-ai vrajit. Sper sa ma mai lasi sa te citesc, merci :)

6 comentarii:

B. spunea...

Ti-a mai trecut? :)

Cred ca stiu ce ai...
Intr-un fel vrei sa schimbi ce e in jurul tau si vrei sa se intample cat mai repede, dar nu faci eforturi foarte mari in sensul asta...nu se intampla nimic , asta iti scade moralul si nu mai ai chef de nimic... nu mai ai chef sa pastrezi aparente, sa dai mesaje de sarbatori, sa te trezesti de dimineata sau pur si simplu sa faci ceva ce nu iti place sa faci.

E normal.

O sa iti treaca la fel de repede cum te-a luat.

P.S.: sau... sunt total pe langa si doar mie mi se intampla sa trec prin perioade de genul asta? :P

Anonim spunea...

nu stiu nimic despre blogul la care faci referire, dar din cate stiu eu chestia cu "Acest blog este deschis doar cititorilor invitaţi" e un alt mod de a spune ca blogul a fost inchis.
deci nu permite cititori, invitati sau neinvitati

Ana Thomas spunea...

Andreea??????????
Helloooooo!!!!!
I misss you!
Un Campari in cinstea ta!

laly spunea...

@B: nu este deloc pe langa, dar daca zic io ce-ai zis tu, se considera ca ma plang :)) Mi-a trecut, anyway, sa se duca si pe la altii starile astea :)
@ Marta: Estem posibil sa fie asa, dar din cate stiu eu poti sa-ti restrictionezi accesul la blog. Atunci cum ar spune? S-a-nchis troscolia?
@ Tartoras: Da, un Campari, 2, 3...ca mie nu mi-e deloc dor de tine si nu vreau sa te vad deloc. Da` deloc deloc. Niciodata nu-mi trece prin cap sa ma protapesc pe scaunul meu din bucatarie si sa povestesc vrute si nevrute la un pahar de vin. Nuuu, deloc. Am uitat tot :) Si nici nu te iubesc, stii, nu?:)

Ioana Dark a lu Noe spunea...

domle, a fost anunț că pun lacăt. te-am invitat acum pe adresa care îți apare la profil.

laly spunea...

Ty for unlock