miercuri, 15 aprilie 2009

Lot of working this days

Azi am avut prima zi de curs SEO-searching engine optimization marketing, maine PPC- pay per click, vineri Google Analytics. E un curs platit de firma. Organizat de mine.

Mi-s cam obosita... n-am pe nimeni in subordine caruia sa-i dau task-uri si tra` sa le fac pe toate singura. Si vreau sa si particip la curs. Azi am pierdut vreo 20 min din 8 ore.

Concluzii....n-am invatat mai nimic din ce nu stiam , iar ce nu stiu ramane o nebuloasa in continuare. Din punct de vedere al cursantilor...hm, nu cred ca brand managerul unei reviste (el nu are nici o legatura cu ce se intampla pe situl revistei, el doar provide info pt web editori) nu stie ca trebuie sa puna cuvinte cheie in titlu, description or URL. Mie, personal, mi s-a parut ca cele 8 ore petrecute azi ar fi trebuit sa fie sintetizate in max 2 ore.

In ast timp incerc sa nu ma gandesc CAT DE GREU SE INCARCA NOUL PATCH 3.1.0......
Concluzie: romanii se cred buni la toate, nu-s profi la nimic.

Maine ma multiplic. Trimit 35 cadouri de Paste bossilor din Buc, stau la curs- 8 ore ochi si urechi, am grija ca toti cursantii sa aiba mancare si beutura, fac prezenta ca la gradi ( believe me or not, this is the hardest part) si il duc pe trainner la cina, ca azi, ca lumea romaneasca nu poate lua o cina de 2 ore pe banii firmei. Se aboneaza cineva?:P

Io cand mai mor?:P)

94%....:)

3 comentarii:

Ana Thomas spunea...

Lasa fetitza....ca-ti place!Asa....sa n-ai timp de nimica!
Hai bafta!!!!!

B. spunea...

Maine, in naxx :))


Atata timp cat seara te culci cu un zambet pe buze toate au fost pentru un scop nobil :P

laly spunea...

Ah, atata timp cat lumea moare pt mine sa-mi ofere sansa sa zambesc...am de-ales?:)