vineri, 28 august 2009

Out of drama

Te frichinesti zile in sir sa iei o decizie cand mintea iti spune una si inima nu-i de-acord cu ea. Si intr-o buna seara, iti zboara porumbelul pe gura si totul se termina.

Si-acum sa analizam. M-am gandit atata tocmai de frica de a spune nu. Si cand am spus nu, toate lanturile s-au eliberat si s-a instalat o multumire sufleteasca de nepretuit.

Deci morala: oricat de mare ar fi tentatia, luarea deciziei corecte e solutia pentru linistea proprie. Yay ce de intelepciune :)

Si-am mai invatat din asta ca sunt cel mai fain om de pe pamant - priceless :)
Ana, de fapt tu esti cel mai fain om de pe pamant, fara tine eram surfer pe val acuma. Da, clipa trebuie traita, atata timp cat nu te arunca in prapastie.

Iar ma suspectez de senilitate. Mi se intampla sa pierd ce credeam ca iubesc cel mai mult si asta ma face fericita. Clar something is wrong with me :)

3 comentarii:

Ana Thomas spunea...

Good!!!!!
And...no, I'm not!You are...
That's why I love you so much...

Anonim spunea...

eu sunt de parere ca e mai bine sa regreti alegerile pe care le iei decat alea pe care nu le iei, pentru ca indiferent daca iese bine sau rau, macar sti rezultatul si nu te chinui sa`ti imaginezi "cum ar fi daca ar fi fost altfel".

flavius spunea...

servus...
clipa traita... si abia apoi regretele... e un mod de a lua viata in brate :)
toate cele bune!