marți, 6 octombrie 2009

Insomnia

Sunt atata de obosita incat nu mai pot sa ma trezesc dimineata. Pentru ca nu pot dormi noptile de vreo doua saptamani.

Ii invidiez pe cei care pun capul pe perna si intra in lumea viselor cat ai clipi. Pentru mine adormirea este o intreaga tevatura.

Numaratoarea nu merge. Cand ajung pe la 30, numerele se transforma in piese de domino care se prabusesc din ce in ce mai repede, pana se face un sir lung cat un trenulet. Pe nesimtite, piesele de domino se transforma in oi de toate culorile care sar peste un gard dintr-o parte in alta. Si pierd numaratoarea ca sunt foarte naravase oitele, nu vor sa sara doar de la stanga la dreapta. Nu, ele se amesteca de nu mai pot sa le tin numarul si atunci ma enervez ca nu sunt cuminti si ascultatoare si imi trece orice bruma de somn.

Pe la vreo 10 ani am descoperit cum sa-l pacalesc pe Mos Ene sa vina mai repede sa-mi atinga genele. Am inceput sa-mi inchipui povesti. Si pana in ziua de azi, noapte de noapte, eu doar asa pot sa adorm. Imi transform o dorinta in poveste.

Uneori castig la loto (variatiuni pe tema: un sac cu bani fara fund, o lume in care n-ai nevoie de bani etc) si purced la cheltuit. Rareori imi inchipui shopping-ul in sine, e cam plictisitor. Ma inchipui direct coafata si imbracata, corvoada in sine nu-mi face placere. Si plec sa vizitez toata lumea. Si intr-un final ajung la mare, soare, nisip unde dau de barbatul visurilor mele, cand adorm. Somn usor!

Cand sunt indragostita mi-l inchipui doar pe el. La mare, la soare, la nisip. In ast caz sigur e vorba de o lume fara bani. Si divagari pe tema. El, el, el si adorm. Vise placute!

Uneori creierul lui Einstein cantareste mult mai putin decat materia mea cenusie. Cred ca am inventat tot universul de cand m-am nascut. Aplauze, glorie si faima. Pe culmile ei, apare barbatul visurilor mele care n-are cum sa reziste unei asemenea minti stralucitoare si pica in sageata lui Cupidon. Noapte buna! :)

In ultimul timp imi inchipui ca sunt top dps. Cred ca ar trebui sa ma las de wow. Cred ca nu pot adormi de atatea calcule. Cat strenght imi mai trebuie fata de agility, ce gems sa pun pe chestul pe care-l voi lua zilele urmatoare, cum sa fac la pvp in TOC sa ii toc pe aia mai repede si de-astea. Probabil ca de aici mi se trag insomniile. E singura poveste in care nu apare barbatul visurilor mele, care, se pare ca are darul de-a ma adormi. Halal barbat imi gasesc si eu.

Deci cum adorm oamenii? Ca pentru mine e chinul de pe lume sa trec in lumea viselor....

7 comentarii:

Cristina spunea...

Hehe. Pui capul pe perna si adormi. Simplu:))

laly spunea...

Pfff, pai vezi, Cris, cum se arunca 6:6 in poarta unora?:P

C spunea...

Imi plac postarile tale:D

laly spunea...

Nu mi-ai zis totusi cum adormi...

C spunea...

Pai avand in vedere ca beau cam mult pepsi...imi ia maxim 2 ore sa adorm, dupa ce ma pun in pat...si in timpul asta ascult muzica la mp4 pana adorm:) sau uneori citesc...si cititul imi provoaca somn:D

hug>:D<

dani spunea...

când am nevoie să adorm la timp, îmbin utilul cu plăcutul și citesc ceva tehnic sau mă uit la diferite tutoriale video până obosesc și adorm.
nu durează mult, în cam 20 de minute .. zzzzzZzzz.. :)

laly spunea...

Deci e clar ca sunt cu capul :O