joi, 17 decembrie 2009

Bilant

Nu stiu ce a fost anul asta.... a fost atat de nimic, de nu m-as fi regasit asta vara in ochii lui n-as fi inteles nimic din 2009...

Inca sunt convinsa ca daca as fi vrut, ar fi fost ceva intre noi... lui ii era atat de greu sa faca cel mai mic pas... iubirea a trecut si inca nu pot sa il las sa plece, inca il mai iubesc...in alt fel, o sa-l iubesc toata viata in orice fel mi-o fi permis, sa fiu acolo, cineva care ii zambeste oricand....dar nu cand nu trebuie.

As vrea sa stiu ca apreciaza asta si as vrea sa stie ca mi-e greu sa fiu tot timpul funny si as vrea sa stie ca ma scoate din sarite si si si... despre anul viitor voiam sa vorbesc.

Se pare ca va fi productiv. Unora li se indeplinesc cele mai mari dorinte.

Mie poate, zic, una mica. Mi se oferi un job care ma va scoate din plafonare. Mai am doar de anuntat unde lucrez ca oferta e dubla (nu e chiar asa, dar oricum, nu se compara) iar lucrul in sine..... omagad....e ce-mi place, e ce vreau, e tot..... va fi un sfarsit de an cu decizii.

S-ar putea sa fiu f buna, s-ar putea sa imi moara piata sub ochi. Da, voi vinde ceapa gradinarilor :)Si asta ma va face sa devin si mare bucatareasa si toate retetele mele vor fi cu ceapa.

Stiu ca v-am bagat in ceata. Vorbim dupa ce vorbeste mosu`.

Una peste alta, fara cerul de asta`vara, anul ar fi fost pierdut. Ne scoatem azi corpul din cochilie si palpam cu ochii pentru prima data ceva frumos.

Un job. Un job pe care-l vreau. Un job care ma vrea. Un job care ma va schimba si imi va lua timp. Un job caruia ii voi dedica timp. E minizajobul.

Wish me luck and a happy new year:)
To u too!!!

6 comentarii:

ocserver spunea...

buei, si lac si hepi niu ir??? nu vreai prea mult?:))) si oricum, unde te grabesti asa? sau nu ne mai scrii niica pana dupe anu nou??? :(

laly spunea...

hehee,
ba da, dar sa nu uit:P

Monik spunea...

Opaaaa....!!!!

laly spunea...

Exact.....

Abc Sjf spunea...

Mai da-l dracului de job, indiferent cum o fi el. Macar acu', in perioada Craciun - Revelion, ca de pe 1 ianuarie seara pana la vara ai destul timp pentru asta.

ocserver spunea...

uf, ma speriasi! :))