joi, 10 decembrie 2009

Minighid wow

Edit: My char: Dedeea

Am avut neste cautari despre wow. Incerc sa dau explicatii aici, din cauza ca n-am wow, pt ca altfel, ofc, n-as avea timp. Si poate cateva vor fi eronate, din cauza ca, ofc, n-am wow. Aveti intrebari, lasati aici, incerc sa raspund cat mai repede la ele, noobz:)

Deci sa purcedem, explicatii babesti, pentru si de la noobi:

rofl imba main- damn, aici cred ca v-ati intors dupa ce ati vizionat Get my main. Altfel n-aveati de unde sa stiti - 38 de cautari...v-a placut?
blog despre wow - uneori, o sa gasesc tehnologia care sa imi sopteasca ce ar trebui sa fac sa pun posturile cu wow intr-un fel de "folder" - stiu ca ar trebui sa fie easy, dar nu e :D
ce inseamna pvp si pve - player versus player si player versus environment. In pvp hoarda poate ataca alianta si viceversa cat timp te plimbi prin teritorii.
cum ajung in eastern kingdoms - intrebarea e de unde? Esti night elf, presupun. De cand am jucat eu wow prima data, au schimbat ceva rute. Anyway, nu vad alt mod decat sa iei barca. Ai in mijlocul docului un NPC (computer player) care iti da indicatii despre directiile barcilor. Una dintre ele merge spre Stormwind mai nou.
cum ajung in kalimdor - invers. :) adica din Stormwind iei barca
cum ajung in southshore - presupun ca esti in menethil deja, sau in arathi highlands. Follow the road to the north. Cum ai iesit din arathi, mergi prin rau la stanga. Vei da su nasul in SS (southshore)
cum ajungi in dalaran - pe drum. Presupun ca esti deja in Northrend. Fa q din zona ta si un NPC te va trimite in Dala, sau spameaza intr-un mare oras ca platesti 1-5g unui mag sa te teleporteze. Sau roaga 2 prieteni (un warlock si inca unul sa te summoneze in Dala)
cum faci nunta in wow - trebuie sa vorbesti cu Blizzard. Stiu ca sustin astfel de evenimente, dar trebuie sa vii cu ceva nou. Nunta in wow s-a mai facut, propune-le nunta in avion, sau nu te mai casatori, it sucks after a while, tho nunta in wow suna fain :P
cum separi un stack wow - tii apasata tasta shift si dai click pe item. Parca. Daca nu editez asta, inseamna ca asa e :) Oricum e cu shift.
de unde fac questuri pentru embleme wow - pai ce fel de embleme? Emblemele pica in instante. Fiecare boss lasa o emblema. In functie de levelul bossului, pica si emblema. Mai ai daily, daily hc quests(de lvl 8o questurile le gasesti in Dalaran, Violet Hold) Questuri normale care dau embleme nu exista.
dedeea wow - me :)
m-a transformat in gaina wow - lol :) Sincer nu stiu, stiu de faza ca un jucator te poate transforma in oaie, apoi, dupa o luna, iti vine prin mail un item prin care tu il transformi pe altul si tot asa. Vaj-Hat :) Dezvolta ideea, poate stiu de transormarea in gaina dar nu imi pica fisa.
nu gasesc un boss in wow -eee, wow e mare. La fel si internetul! Cauta tot ce vrei sa stii din wow prin urmatoarele motoare de cautare:
1 - thott
2 - wiki
3 - wowhead
Au casuta de search, tastezi acolo tot ce vrei sa stii legat de wow.
wow- cum intri in instanta - teoretic, daca esti in fata ei, mergi tot inainte si intri. :P Sunt anumite instante care cer un prequest - in general raidurile, sau instante care cer o cheie sa le poti deschide (instante in versiunea grea, heroic version). Pentru chei trebuie sa ajungi la o anumita reputatie cu factiunile respective, iar pentru prequest cauta prin motoarele de cautare linkuite la punctul de mai sus.
wow kalimdor loremaster 1 quest - vai ce rad de tine acuma :))) Stiu ca e greu, revin zilele astea cu un link cu un addon care iti trackuie q facute, cele ramase si stadiul lor in cazul in care sunt inlantuite. Buna intrebare, 1 quest. loool :))
cat timp stau pe wow - tastaza /played

Cam asta ar fi, restul se repeta. Sper ca am fost cuiva de ajutor.

6 comentarii:

ocserver spunea...

trai-ti-ar si anume neamul tau cel glorios, iarta-mi ignoranta, ce limba vorbesti? :) e vorba de un joc sau ceva?

dani spunea...

am uitat ce caractere ai, pune si tu linkuri spre armory sa vad ce ai muncit la ele :)
in rest, treci in joc, e fain in icecrown si cu noul sistem de "dungeon finder" :)

laly spunea...

@ ocserver: lool, sa vezi cand vorbesc in metrou cum se uita lumea la mine :)
da, e un joc - world of warcraft

@ Dani: am pus link, e un singur char, nu joc pe mai multe.

am facut si instantele si raidul de 25 -3 bosi, duminica il killarim si pe ultimul :) Yay

am jucat fara addoane, pe un wow virgin, ma simteam de parca n-aveam o mana:)

Anonim spunea...

chiar, ma si mir cum de nu ai o categorie "world of warcraft" la postari.
imi plac explicatiile tale :)

Ana Thomas spunea...

ohhhh, God, aici nu-i de mine!
puuuuup tare fata draga, cu tot cu wow!

laly spunea...

Hehe, Tartoras, noi (eu si wowul) te iubim too:)