vineri, 20 februarie 2009

Plimbareala

M-am obisnuit sa traiesc fara sa ma complic. Vreau zarzavat, ma duc la piata. Vreau sa beau, birt scrie pe mine. Nu fac fite daca il loc de patrunjel imi dai morcov sau vodca in loc de campari. Dar ca sa-mi incarc contul de wow imi trebuie ba un card de facut plati online, ba un card ce se cumpara de la magazin. De calculatoare, ofc.

Pana anul asta nu intampinam nici o dificultate in a-mi cumpara un card de la magazin, deci lenea-mi binecunoscuta nu m-a lasat sa fac vreun popas pe la banca.

Toata saptamana asta am colindat Divertele mamii lor. N-avem. N-avem. N-avem. Prin ianuarie nu aveau, acum iarasi nu au. Pai de ce nu faceti, fratilor, aprovizionare? Va plangeti ca sunteti in plina criza, taiati salariile la oameni, da` cand cineva vrea sa va bage bani in casa, il tratati ca pe unul care va cere. Sa stiti de la mine, nu-i frumos ce faceti!

Mbon. Plan B. Il sun pe Gridlok (paladinul meu personal:P) care ma si enrvase la neuron sambata trecuta. Hai, fie, trec peste orgolii, ca doar imi tremurau dejitile de cand nu ma mai jucasem. Raspunsul lui fuse scurt si la obiect: deah, iti incarc. Mbine, mbine, da` trimite datele contului ca aia de la banca nu baga pe Gridlok.

Si imi trimite un cont din vreo cinci cifre. Am zis ca e cu capul si m-am suparat si mai tare si la cat de tare m-am suparat am zis ca nici nu-i mai cer in viata mea nimic, ca atat il rog si io si el face misto de mine.

Intr-un final (inainte sa ajung la servici) imi trimite mesaj sa ii zic cand sa intre sa-mi incarce accountul de wow. Ei, asta-i buna. M-a cuprins enervarea enervarilor. Si-l sun. Si ma ratoiesc nitel asa, ca doar altfel parca n-as mai fi eu :)) Raspunsul fuse iarasi scurt si cuprinzator: "du-te tu la banca cu datele ce ti le-am trimis io pe tel, ca-i bine-asa".

Mbon again. Ma duc, ca ardea. Ajung la banca, dau sa caut in telefon, telefonul inchis. Gizas, iar tra` sa ma lamentez in fata lui. Il sun, Grid, mai imi trimiti si mie datele inca odata pe celalalt telefon...bla bla. "Ti le trimit". Astept cu foaia-n fata, completata, intre timp in spatele meu se adunasera vreo doua persoane.

Bip-bip. Mesaj. Zambesc dragut celor din spatele meu, imi cer scuze si ma reped la telefon sa sustrag datele din el. Hopa. Memory full, you want to delete some items? Da vreau, futu-i mama ei de viata si mai repede. Zambesc frumos celor 3 persoane aflate acum in spatele meu. Sterg eu niste nimicuri de pe acolo in speranta ca mesajul va intra, dar nu, dragul de el a ramas pe teava...pe undeva.

Grid....te rog mai trimiti o data? Nu mai explic de ce, doar ma miorlaiam jalnic, cerand mila cu lopata. Bine ca n-am reusit sa-l enervez, sa ma trimita la baie pe mine si pe tot neamu` meu :D

Finally reusesc, inmanez evidenta dorintei mele arzatoare, observ ca nu are nici un comentariu la adresa celor doar 5 cifre cu toate ca eu stiam ca tra` sa fie ceva interminabil de lung, contul asta si apoi don-soara banchista ma pune sa completez pt. ce sunt banii. Pentru marijuana, fa, pentru ce sa fie 50 ron? In fine, trec cado acolo si ii explic din priviri cum ca ar trebui sa se grabeasca altfel ii tund parul negru de pan` la brau- pan` la nas. Si zambesc frumos ditamai cozii ce se facu in spatele meu.

Neimportant de ce i-a mai trebuit si copie dupa buletinul meu- sa mai piarda vreo 2 minutele, dar hai, treaca de la mine, am reusit sa gasesc o solutie prin care la noapte ma voi face 77 :))

Cu sau fara Grid, care e bolnav in pat, asa era si de dimineata cand nu-l lasam sa doarma cu insistentele mele, in scopuri bine determinate. Sa te faci bine! :)) Repede!

LATER EDIT: Nici macar io n-am reusit sa-mi recitesc poliloghia pan` la capat :))

2 comentarii:

Anonim spunea...

e mai putin avantajos sa incarci folosind cardul de la magazin pentru ca tu platesti 13 euro valoarea lui+tva+adaos comercial. eu am un card de plati pe net care e corespondentul cardului in lei si platesc cu ala.

laly spunea...

stiu, dar n-am cand sa ajung la banca. luna asta o rezolv clar