joi, 19 februarie 2009

Police-noua formatie

Ante scriptum: Nevasta= prietena mea

Deci sa vorbim despre un lucru serios si cel mai bine ar fi sa pornim cu povestea:

A fost azi ca de atatea multe ori, multa lume la masa, birt in centrul orasului: Belini se cheama, merita. Preturi f. ok, atmosfera extraordinara cauzata de personal. Nu fac reclama, dar chiar ma simt bine de cate ori merg acolo...si merg des. Ca azi. Si lume multa se perinda pe la masa, unii pleaca altii vine. Ca la Tm - intr-un fel.

Ca la sfarsit de seara, nevasta-mea, fiind cu masinul ei si viitorul ei sot cu masinul lui- se oferi sa ma duca acasa. Al ei pleca cu masinul mare de calci pe toti, noi cu o mini-minii-masin.

Cam in secunda doi dupa ce ne urcaram la volan vine un pseudo-pitiponc-cocalar-maestru sa-si ceara banii de parcare. Nevasta ii da zece mii. Pseudo-pitiponcul-cocalar-maestru se uita la ei si-i spune neveste-mii: "Pai la cat ai stat aici....(uitandu-se la bani) parca ma----ta nu intra-n pret!"
Noi oripilate(fara a vorbi, doar gandeam)....Ce pula mea, e parcarea matii, pai daca tot e garaj de pule de ce nu inchiriaza cu placuta si nume, sa stim si noi!!!

Si fara sa vorbeasca, doar gandindu-se, Nevasta da sa inchida usa. Pseudo-pitiponcul-cocalar-maestru pune mana pe portiera neveste-mii...si n-o lasa s-o inchida...io ma gandeam aici ce bine i-ar sta cu o mana fara 4 degete.

In momentul doi - apar doi Pitiponci-cocalari-maestrii. Doi am zis. Care zis, fara nici un fel de prezentare, "D-soara, ramaneti unde sunteti". Puteam sa ma intreb de ce draq nu m-or fi bagat si pe mine in seama, dar nu, nu, io m-am intrebat ce draq cauta astia sa ne spuna noua ce sa facem.

Esential e ca ramanem perplexe amandoua. Si ne uitam la show. Cei doi Pitiponci-cocalari-maestrii ii puneau catusele pseudo-pitiponcului-cocalar-maestru. Ala se vaicarea de vai mama lui. Noi, ca proastele, in masina. "Fata, aia nu-s politisti". "Fata, il sun pe al meu". "Io ies dupa Adi (za best om de baza in Belini)"

Cert e ca n-am facut nimic-perplexe blonzite de situatiune-ca vine la noi la masina (noi am inghetat, Nevasta are ceva pb in a circula cu masina, io duhneam a alchool) unul dintre pitiponcii-cocalari-maestrii sa ne spuna ca tra sa dam o declaratie. Dupa ce ne-a zis ca tra sa ramanem pe loc. Dupa ce ca traim intr-o tara libera unde nici mama de pizda de politist nu are voie sa-i spuna inimii mele ca tra sa freezzzz. Io nu inghet cand vrea pula pitiponcului-cocalar-maestru-politizd. Si i-am cerut sa-mi arate legitimatia. Nevasta mi-a zis sa tac. (toata seara de atunci incolo). Io n-am putut. Dar pitiponcul-cocalar-maestru a aratat legitimatia. Mai mult, in 5 min a venit o intreaga masina de pitiponci-cocalari-maestrii. Multi, cata frunza cata iarba, valuri dupa valuri, ca orgasmu`! (femeilor...unora)

Si ne cere buletinele. Nevasta il da. Vine precenu` ei cu masina indeajuns de mare si de inalta sa calce pe cap toata floarea politiei. Dar n-o face. E un gentlemen care traieste in ziua de azi.

(Intre timp Pseudo-pitiponcului-cocalar-maestru i-au fost inoculate catusele in sange si in coaste si noi eram victimele declaratiei)

Pai fratilor, cum pula mea sa i se scoale pizdii mele sa dau declaratie impotriva unui om cu care sunt obisnuita sa traiesc? Uneori mi se scoala si ma revolt. Si atunci politia spune ca ala nu e caz. Nu-mi spuneti voi mie oare ca politia voia sa protejeze doo pizde? Sigur Pseudo-pitiponcul-cocalar-maestru nu o facut ceva mai rau si declaratia noastra nu era decat un mod de a-l infunda cumva?

(Eu i-am zis ca nu vreau sa dau buletinul si nu a insistat sa ma legitimeze). Nevasta a dat buletinul. Talonul nu i l-a cerut(sa ne amintim ca totul se intampla cat timp noi doua eram in masina). Politistii n-au completat nimic, nu ne-a luat nici o declaratie, nici la insistentele noastre - probabil a recunoscut saracul ahtiat-dupa-bani(pseudo-pitiponcul): tot.

Tot ce nu avea legatura cu seara asta.
Intrebarea e: cine mama matii te crezi, fraiere politist ce nu ma aperi pe mine....sa ma tii din drumul meu fara sa ai tupeul sa te prezinti?

Multa multa muee! Si te iau si de cap sa te indrum daca nu izvoraste nimic. Ma cac pe legea voastra de kkt si tin mah, chiar tin cu saracul om care voia mai mult de 10 mii. Doar ca sa vedeti ca unii romani se pisa pe puterea voastra. Ca sa vedeti ca nu dam toti bani, cacatii draqu`!! Nu ma vand, fraiere, tara-i vanduta ca altfel as vinde-o si pe Ea!

Am nevoie de parerea voastra, sincer, altfel o voi lua ca o tara de pseudo-micipiti-ponci

Intr-o nustu` care vara.....
Intr-o nushtiu care tara...
Intr-un nu stiu care pat....
Totul e de nuanta daca nu imi spuneti de am sau n-am dreptate.Aici. Acum :0

3 comentarii:

Anonim spunea...

rezonăm cu subiect şi predicat + mare dragoste întru muia pentru organe.

Anonim spunea...

coooooreeeectttttt, multa muie la organe! ca-s degeaba acolo...:))

laly spunea...

Ma bucur de sentimentele frumoase pe care le impartasiti alaturi de mine :))