miercuri, 18 martie 2009

Complexa personalitate

Cum si de unde le-o fi venit alor mei ideea nastrusnica sa ma boteze Odile??? Pai daca m-as prezenta asa, fiecare persoana m-ar intreba "cum?" Odile, nu Odilecum....dar va rog, cica e-ul final nu se citeste....

S-au gandit ei probabil ca asa o sa fie si m-au mai botezat si Laura. Cah. Nu stiu de ce, dar io nu sunt Laura deloc. Nu mi-a placut niciodata si nici nu cred ca-mi va placea vreodata. N-am nimic cu numele in sine, dar ca nu-i pentru mine. Si in copilaria mea, mama imi zicea Laly. De aici si numele blogului, dooh:)

Prin clasa a noua, asa, io Laura, colega mea, Laura. Laura in sus si jos, lucrari la fel, toale la fel (blugi si tricoaie negre de roakerite:)), am zis sa-mi iau destinul in maini si sa ma botez eu cum vreau eu!! Si sa vedeti inspiratie ce mi-a venit!! Am inceput sa ma prezint Andreea. Nu Cerasela, Ninive, Lylray sau alte nume de scena. Andreea. Ca, ziceam eu ca e puternic, barbatesc si ma reprezinta. Cam asa o fost, a prins la "public" extrem de repede si de bine si de atunci lumea ma stie drept Andreea. Hehe, intr-un timp devenise brand "Andreea din Timisoara":))

Probleme la servici ofc. Raspund la telen:"Andreea". De partea cealalta o mica pauza..."aaa, pai o cautam pe Laura" Da, da da, Laura here, doar ca......si le explic placa...yada yada.

Si cand am inceput eu sa ma joc tot felul de jocuri pe comp si sa ma dau pe mirc trebuia sa imi gasesc un nickname. Unul sonor si puternic. Si am scremut creerii capului pana la epuizarea si netezirea santuletelor. Si nimic. Asa ca am renuntat la sonoritate si falnicie si am inceput sa caut un nickname simplu, cat mai simplu. Si a venit Iha. Nu Iha de la Miha cum ma intreba toata lumea, clar special sa ma enerveze:D, ci Iha de la tampul nechezat al magarului. Nu puteti spune ca nu am mare inspiratie in alegerea numelor!

Si cum Iha s-a dovedit in timp a fi un nume foarte cautat, nu mai reuseam sa fac conturi decat gen iha77, iha210, ihanushcum, am purces in cautarea unui alt pseudonim. Ati vazut vreodata niste desene animate cu vrajitoarea Vanda care-l trimitea pe argatul sau, Said, in Siberii? Eh, io le-am vazut. In clasa a saptea. Si am poreclit-o pe prietena mea Said si pe mine Vanda. Ei, ei pana in ziua de azi i se spune Said. Si-am zis atunci ca merit sa fiu io vraji Vanda. Si-asa am creat warriorul Vanda:))

Pam Pam :)

7 comentarii:

Ana Thomas spunea...

Offffff, sa te pup io pe tine de ...Odile, Iha, dar mai ales Andreea!!! Na!Am zis!

Anonim spunea...

tare nume Odile, nu l`am mai auzit pana acuma. de unde s`au inspirat ai tai?

laly spunea...

Maddy, intrebare de baraj.
Ceva balerina dintr-o carte frantzuzeasca. De-aia ma cheama Andreea, Odile e prea finut pour moi, io barbata:D, cum ar spune seful meu, taranca:D

B. spunea...

Nu pot sa cred ca m-ai mintit!!!! :-O


Andreea e dragut dar e prea general, imi place mai mult Laura :)


my 2 cents

laly spunea...

Acolo e toata schema. In generalitate:)
Atat de bine e sa faci parte din lume si sa nu fi special, crede-ma:)
Mediocritatea creaza fericire, lasa-ma sa cred ca numele mi-o va aduce:)

B. spunea...

da dar tu nu esti mediocra si nici nu e bine sa te minti ca ai fi (sau pe altii)

oricum nu as merge asa departe...


Eu sunt in continuare curios cum ai ajuns la hotararea asta... :)
Details details!!!

laly spunea...

B, n-am mai multe detalii decat cele din post :P
Cat despre mediocritate, stii cum se zice, mintile sctipitoare dezbat idei, cele mediocre-evenimente, iar cele sarace ii povestesc pe altii. Asa ca m-am situat bine la mijloc :))