luni, 2 martie 2009

Vanjosi ca doua brazi

Raport activitateeeee!

Vrei sa sperii un barbat, cere-i sa-ti dea raportul. “Ce faci, cu cine te duci, unde te duci si cand” nu sunt intrebari care sa-l sperie intercalate cu un “draga, si eu bag un epilat pana-ti bei tu berea”. Palmate, intrebarile creaza o ambiguitate incat dragii de ei nici nu se prind ca toarna tot ce fac. In schimb daca ii iei la intrebari clare, ferme si concise, se burzuluiesc de parca ar sta cineva cu 13 ace sa intepe aiciul de la ei din fund!

Lor nu le place sa dea raportul. Au si ei un fix: sunt barbat, mai, io nu trebuie sa-mi dezvalui activitatile interesante care este in fata muierii.

Si daca muierea e o doamna, ea stie pe parcursul relatiei sa afle tot, fara sa puna intrebarile de baraj. Si asa, zi de zi, barbatul da raportul fara a fi constient ca o face. Si dupa cateva luni, poate chiar ani, iar se burzuluieste barbatia in ei: “Da` ce, io tra` sa-ti dau tie raportul?”

Ca sa aducem putina lumina in mintile voastre, dau raspunsul la intrebare: DA, trebuie sa-MI dai MIE raportul! Altfel te duci si-ti cauti alta! Si crede-ma, o sa-i dai si ei raportul!
Nu exista femeie care sa nu vrea sa stie ce faci. Da, ne mananca in cur sa stim ce faci tu! Simte-te zeu, las-o asa si da-ne raportul. Si gata. Pa!

4 comentarii:

Anonim spunea...

buna-buna! si se spune nalt ca bradu si stufos ca sulita... da mah, va dam raportu'... partea cea mai frumoasa in toata treaba asta, e ca si pe noi ne mananca in cur sa primim raportu' de la voi..:))) numai ca nu suntem la fel de alunecatori sa stim sa-l scoatem cu frumosu....:)))misto postu, misto scriitura...:) mai viu aci..:)

laly spunea...

poate ti-ar placea asta:
http://lalyada.blogspot.com/search?q=sansa+unui+secol

Anonim spunea...

bine zis! eu cand ajung acasa ii povestesc prietenului meu toate tampeniile, de la ce am facut la lucru pana la "m`a claxonat un fraier" si cand eu il intreb pe el ce a facut zice "chestii, prin oras, pe la tribunal, la birou". poate lor nu li se pare important sa povesteasca tot ce povestim noi..cine stie. in rest vorbim despre toate, dar la intrebarea "si cum a fost ziua ta azi" cred ca toti barbatii raspund monosilabic.

laly spunea...

da :)
spuse si o ea:)