miercuri, 4 martie 2009

Vino-ncoa`! Ba nu veni!

E ca mersul pe bicicleta. Cum ce? Campania de teezing pe care o duci de fiecare data cand vrei sa combini ceva. Poti sa iesi dintr-o relatie de 10 ani si crede-ma, combinarea altuia/alteia nu se uita. Jocul de-a soarecele si pisica e ca un al nspelea simt, pe care ori il ai, ori nu-l ai.

Daca nu te nasti cu el, apoi atunci n-ai in pachetul de vanzare decat produsele cu care te-a inzestrat mama natura. Poti, bine`nteles sa iei sfaturile din Cosmopolitan sau mai stiu eu din ce revista care te invata despre cum sa-ti folosesti buza superioara si sa incerci sa le aplici. Dar va iesi un mare bullshit pentru simplul motiv ca nu stii cand sa te opresti.

Sa spunem ca Fat Frumos o iubeste in taina pe Ileana Cozanzeana fara nici o sansa de izbanda. Cosanzeana il vede pe Fat Frumos ca pe un amic :))

Ce face Fat Frumos: citeste revista si incearca sa puna in practica ce scrie acolo. Adicatalea, caz concret: Cosanzeana il suna pe Fat Frumos, Fat Frumos nu-i raspunde la telefon. Ascunde telefonul sub perna sa nu-l auda, se leaga de maini cu dintii sa nu poata apasa tasta verde, indura sa nu-i auda glasul doar-doar asa Cosanzeana s-o indragosti nebuneste de el si l-o cere de barbat.

Ce face Cosanzeana: Il suna pe Fat Frumos sa-l intrebe cum e cu calul, Fat Frumos nu-i raspunde. Cosanzeana se gandeste ca zabaucul si-a uitat telefonul acasa si nu-l mai suna. O suna el cand vede misscall-ul. Constructie logica de idei.

Si uite asa Vodafone ramane fara clienti si mor si dinozaurii :))

4 comentarii:

Anonim spunea...

concluzia e una: sa faca dracului bine fat ala frumnos si s-o sune pe cosanzeana c-o mananca in pizda si ea s-a gandit, sau ma rog, i-a rezultat in bobi ca fat e best man for the job...:))) nu??

Anonim spunea...

nu m`am jucat nicidata sa nu raspund la telefon cand un tip cu care eram in stadiu de flirt suna. daca el a sunat inseamna ca e interesat si asa sunt si eu, drept la care raspund.

laly spunea...

Poate lucrurile sunt mai simple si le complic eu. Dar poate nu. :)

Anonim spunea...

lucrurile ie intotdeauna simple.... mai mult decat simple... numai noi le complicam, incurcam si alte asemenea...:)