marți, 14 iulie 2009

Nunta

I hate it, I hate it, I hate it.
Nu nunta in sine, ca n-am io nici o treaba. Daca sunt la o nunta, inseamna ca am prieteni acolo. Si beau si ma distrez si iese uberchef, deci nunta e faina ca e de beut gratis...me rog :)

Altceva urasc. Pregatirea. Cu ce te imbraci, cu ce te incalti, ce geanta-ti iei. Scoate firele de par (toate) de pe tine si alea despre care nu stiai ca exista, ca daca nu le vezi tu si cosmeticiana ta, nu inseamna ca nu le vad nuntasii.

Vopseste parul, tunde-l si nush ce ar mai trebui facut aici ca urasc cocuri si sarmale si aspect de nunta. Deci eu o sa-l vopsesc si la gara. Buclat la nunta, naturel, cam cum estem in poza si la gara. Daca o sa mor de cald la nunta, nasol, o sa-l prind. Vai vai vai, ce-o sa zica lumea! :)

Unghii.....aici stam prost. Ale mele trebe ingrijite cu 2 saptamani inainte de vreun eveniment. Pentru ca se rup. Mda, broblem. Si daca mi se intampla ca acum, sa ma trezesc marti ca vineri tra` sa am unghii....e nasol. Am doua posibilitati. 3 de fapt. Sa le tai micute micute si sa stau cu ele sub masa sau sa pun gel pe ele. Not, ca nu mai pot sa ma joc wow cum trebe. Aa, si a treia varianta ar fi leucoplast pe ele, in memoriam Michel Jackson. Not again, deci stau cu ele sub masa pana ma imbat.

Pensat. Aici am fost perspicaca tura asta si stau de 2 saptamani cu stufaris pe fata. De mult vreau sa fac pasul asta, adecatalea sa ma duc la o tanti care se stie cu datul formelor sprancenelor. Si tot timpul nu ma suportam si bagam penseta, asa ca nu ajungeam sa le las sa creasca ele in adevarata lor splendoare. Dar mi-am pierdut penseta, declar nula, deci gradina botanica deasupra ochilor mei.

Boiala de pe fata - asta doar la nunta, nu inainte :) Noroc ca am nevasta, care isi va face mila de mine si va veni ea cu o masina plina de farduri. Ca asa face a mea de obicei. Si nu mai car eu nimic dupa mine, decat gelul de fata si crema :))

Probabil ca am gasit si cu ce ma imbrac. Nu-s asa sigura despre pantofi in schimb. Cat despre geanta nu mai vorbim....

Da, deci este chin. Cel mai mare chin. Si pentru ce, pentru o betie la care mult mai bine te-ai simti in blugi. Voi avea si haine lejereanu la mine, sa fiu sigura ca pot sa topai dupa ce ma imbat. Ca nu stiu daca v-am mai zis, dar la nunta io ma imbat :)

Si dupa ce o sa ma schimb de rochie in haine lejereanu, sa vedeti ce-o sa ma mai imbat! :)

16 comentarii:

ocserver spunea...

astept poze de la dezmat! :))

laly spunea...

Hehe, tra sa ma prind cum se pun pe blog :)
Si sa le si fac cineva...pe poze i mean:)
Ca o sa fim toti morti:)

lavy spunea...

e sezonul nuntilor deci...trebuie!
si mai e ceva, mai nou tre sa te si asortezi cu partenerul:))

laly spunea...

Din fericire n-am :)

Ana Thomas spunea...

Din fericire , right, mai bine ca n-ai!
Vreau poze pe mail....cum te imbraci????

Anonim spunea...

mie imi place toata pregatirea.
cat despre unghii, tine`le scurte. si ale mele sunt scurte si date cu oja in culori tari (rosu, roz mai turbat, chiar si maro-negru) si arata bine.nu trebuie sa ai niste unghii lungi ca sa arate frumos.

laly spunea...

Scurte le las!
O sa incerc poze.
Am aflat ca trebe mai multe tinute, damn, cununia e vineri, nunta sambata. Nevasta vine sambata. Mie cine-mi face parul??????

Sirg spunea...

Eu nu inteleg de ce se agita asa tare lumea cand merge la nunta, de parca asteapta sa ii cumpere cineva. Pt barbati e mai simplu, dar daca as fi femeie nu m-as imbraca mai deosebit decat am eu pretentii de la mine. Defapt pt ce, ca sa te barfeasca niste femei frustrate, genul de leguma de canapea? Ca alea de treaba isi vad de ale lor si de distractie mai ales.

Anne spunea...

Asa suntem noi femeile, ne facem griji pentru toate detaliile..dar daca stai sa te gandesti esti frumoasa oricum :)
Distractie placuta!

ocserver spunea...

deci, pana la urma si la cuada, a imortalizat cineva dezmatu? am si io o apasare.... :))

Sirg spunea...

offtopic --
@laly vezi ca saptamana asta, duminica (cred), va fi intalnirea blogherilor tm; urmareste
http://tm-99-blog.org/ pt detalii.

laly spunea...

Anne, merci :))
Sirg, asa e, dar nah, e cam naspa sa vin in roghie, cu pantofi cu toc si cu unghiile nefacute perfect, nu ?:)
Ocserver, stai, ca lumea inca nu a plecat de la nunta :))
A fost nunta de 3 zile, probabil maine, poimaine pun laba pe ceva poze, dar nu va pun pe site alea compromitatoare :)), le pun pe-alea de la inceputurile serii, trisez :D
Sirg, din pacate tot Bucureasti scrie pe mine :(((

ocserver spunea...

pai draga, cu alea necompromitatoare nu avem ce face... :))

Anonim spunea...

Ce de nunti in ultima vreme. Se pare ca totusi doar fetele vorbesc despre ele. Barbatii au in instinct frica de nunta :))

laly spunea...

Si mie mi-e frica de nunta mea, dar mi-e frica si de paianjeni. Ce legatura are vorbitul cu viata personala?
Si a, da da da, voua va e frica si de umbra :)))

Anonim spunea...

Şi eu am două nunţi în august. N-am idee în ce mă îmbrac şi nici cum îmi voi aranja părul...
La nunta mea îi chem pe toţi în costume de baie :))