luni, 13 iulie 2009

Wow- Loremaster of Eastern Kingdoms

Sambata. Questlog-ul incepuse sa devina cam cam gol. In afara de vreo 7 q in Blackrock Spire...canci. Imi aduc aminte de 2 q carora le dadusem abandon. Unul pe dig in Lock Modan, care a fost un chain simpaticut si lung si unul de la Chromie din Western Plaguelands, tot un chain. Aka in Estern plaguelands vazui ca n-am dat Dark Iron Scraps pt rep (sunt la maxim cu Argent Down de mult), deci inca un q pe lista :)

Am mai ginit un q pe podul dinspre Dun Modr spre Arathi. Am stat si m-am frichinut in jurul lui – nu gaseam cum sa ajung la el. Era intr-un turn care iesea din apa si nu avea nici un path. In fine, iar net, iar vad ca tra` sa sar. Iar sarituri. Damn. Imi iau avant, saaaar, aterizez. Ce? Mi-a iesit din prima? Yay. Happy Andreea. Iau questul, era ceva de deliver in Southshore in 15 min. Zic eu hs Dalaran, portal If, fp spre SS. Zis si facut. Hearthstone Dalaran, quest faild. Injurat. Muuuult. Reluat incercare.

Faild prima saritura, prea mult dreapta. Ocolit jumate de Arathi, dar mai gasit un q. Reincercat saritura, failed, prea mult stanga. Reocolit jumate de Arathi. Am ochit mai bine a patra oara si-am sarit. Iau q fericita, jump in apa, mor. Water walking was on me. Nice. Din fericire, q not failed. Ank, water walking, SS, SS is under atack. Na fain am zis, daca ma omoara vreo hoarda si nu dau q, ma las de joc. Din fericire am reusit sa-l predau fara vreun alt incident.

Blackrock Spire la final. Si finaly Loremaster :)

Partile bune au fost stack-urile de minereu si de cloth adunate pe parcurs, as fi putut construi un imperiu cu ele. Dar le-am vandut pe bani bunicei. Cu q de turnament – de care nu prea m-am mai tinut in ultimul timp- am ajuns la 4000 gold. Din pacate tot timpul fac cate un upgrade la gear care trebuie enchantuit si asta ma sleieste de bani.

Gata, sunt fericita. Acuma ce fac?:))
Vreau 1000 embleme de heroism pana la noul pach. Am 412 atm :D

7 comentarii:

Anonim spunea...

loool nu`mi vine sa cred ca ai picat de atatea ori. tin minte questul, am cazut numai prima data, apoi mi`a iesit.
probabil celalalt quest gasit e cel cu obiectul din apa, de la piciorul podului. sunt faine questurile de dwarfi din zona aia.

laly spunea...

Pic in draci, nu stau bine cu directia. Si in Naxx am tot timpul emotii cand tra` sa sar la Thadius. Mi se intampla sa reusesc din prima, dar mi se intampla sa pic de doua ori, aproape e gata bossul pana ma pun si eu la locul meu :))
Tin minte ca era un loc in SW Keep, unde ne adunam sa intram in BG, unde se urcau jucatorii pe zid si aruncau iarna cu bulgari de zapada in ceilalti. Ei, n-am reusit niciodata sa ma cocot acolo. Si mi-e tare ciuda ca sunt asa retardata la sarituri :)

Ana Thomas spunea...

Aici nu ma bag....

Anonim spunea...

la thadius am picat si eu de 1-2 ori ca n`am estimat bine saritura. dar fiind cat form am dash si sar cu vitza si avant si asa nu am sanse sa pic. de obicei radeam pe ventrilo de aia care picau.

laly spunea...

Da, da, astia cu cat form pot rade tot timpul. Si tancul nostru e druid si sare tot in cat form si rade de mine:)
In schimb daca exersez aceesi saritura, se rezolva, la Thaddius nu mai pic acuma decat cand imi sacadeaza rau calculatorul. Dar in general am invatat saritura aia. O bag pe colt :)

Sirg spunea...

Eu nu mai stiu cum am facut questul ala.. cred ca tot din greseala am ajuns la dorful ala prost!

Tu vroiai sa zici Loremaster of Eastern Kingdoms, nu?
In EPL sunt multe questuri, apropo, e un chain lung de la Tiron Fordring care ajuta si ala.. Ma rog, m-am amuzat de cum ai sarit. Exista o multime de trucuri, potiuni, trinkets si alte minuni. Acuma poti chema un mag sa iti faca slow fall.. si mai usor :D

laly spunea...

Ha ha, da, nici n-am observat greaseala, merci Sirg, corectez imediat :)