luni, 13 iulie 2009

Wow- Loremaster of Kalimdor

In sfarsit mi-am luat mult ravnitul titlu. Asta o sa fie un post lung, dar tra` sa-l scriu in caz ca ma mai apuca vreodata sa fac Loremaster pe vreun alt char. Not.

Am inceput cam de la 300 questuri facute in Kalimdor, 350 in Estern Kingdom. Pana la 700 in fiecare am zis ca nu-i mult. Asi. Cel mai frumos a fost cand nu stiu ce q am facut de mi s-au deschis multe multe questuri in Ratchet. Si asa am ajuns sa am mai multe completate in Kalimdor decat in Estern.

Weekendul asta ramasesem sa mai fac 17 q in Kalimdor si vro 30 in Estern. Normal ca nu mai aveam questuri decat in instante.

Si am inceput cu Kalimdor. Wailing Caverns. Aveam vreo 2 q din Ratchet. Merg spre instanta, vad inca 2 q la intrare. Yay, zic. Yay pe dracu`. Cum naiba sa ajung la ele? Da-i si search pe net. Aha, de sus de pe munte. Fugi, ocoleste muntele, sari in cave. Wrong jump. Sunt ingrozitoare la sarituri, nu-mi ies niciodata. E chinul meu in joc. Ok, ocoleste muntele, incearca once more. Fara cal, calul da viteza, nu bun. Iar nu iese. Finaly, a treia incercare succesfulla. Nici nu voiam sa ma gandesc ca va trebui sa si predau questurile tot aici.

Intru in instanta, omor tot ce vad si nu pot summona ultimul boss sa iau si achivementul daca tot sunt acolo (ca n-aveam de gand sa ma mai intorc). Deci ce am facut gresit. Aha, nu l-am omorat pe Lord Serpentis. Damn you, Lord! Ma invart prin toata instanta si normal ca nu-l gasesc. Vedeam eu pe harta locul unde trebuia sa fie, dar nici un drum pana la el. Hait. Gasesc degetelele mele un trailer –the way to Lord Serpentis. Aha, deci nu sunt chioara, chiar e tricky drumul. Fugi, inconjoara, sari pe unde nici nu te gandesti ca poti si alte cele. Done in final, done si instanta. Done si 4 q, done si saritura sa le predau – tot din 3 incercari. Gata aici, hai Dire Maul.

Cat de complicata mi se paru instanta asta cand am fost in ea prima data, tura asta a fost destul de lejer. Am luat-o frumusel E, N, W done achivment, done questuri, done Loremaster of Kalimdor, done some somn ca era vineri seara tarziu.

7 comentarii:

Maddy spunea...

tin minte prima oara in WC. ma amuzam cand scriau altii LFG WC si mai se gasea unu` sa scrie "you should go alone to the toilet". pentru niste incepatori instance`ul ala e de groaza, incurcat, cu multe ramificatii, coridoare si locuri in care poti sa cazi.
NPC`urile care dau questul sunt ascunse bine, si eu m`am invartit pana sa le gasesc, eram la gura pesterii si vedeam semnul exlamarii de la quest si nu stiam unde sunt NPC`urile pana mi`a aratat cineva din party.

laly spunea...

Exact, ma invarteam ca un titirez la gura pesterii, ma bucur ca n-am fost singura chinuita :))

Anonim spunea...

Asta pentru ca sunteti alliance:DD

Hoardele n-au probleme nici sa culeaga questurile din varf de pestera, nici sa se descurce in instanta:PP

:D

laly spunea...

Doar cu alianta aveti problema:)))
Luati bataie la funduletul gol, ca exersati prea mult saritul in pesteri :))

Ana Thomas spunea...

Nici aci...

Sirg spunea...

Eu i-am dibuit pe aia din pestera din greseala, pt ca imi place sa explorez tot si m-am cocotat pe colina aia dupa care nu stiu cum am cazut chiar la aia in pestera. Mi-am zis.. WTF is this glitch? Si dupa aia m-am prins ca asa e. Cine dracu ar vinde produse de leatherworking acolo? In fine :)

WC mi-a placut ff mult, e putin confuz pt ca esti level mare si mergi asa, ca la plimbare, dar cred ca daca esti de levelul respectiv, nu te ratacesti.

laly spunea...

Ba e pe ratacitelea pt Lord Serpentis. Chiar nu ai cum sa ajungi la el daca cu sari. Si daca nu stii exact pe unde, daca nu-ti arata nimeni....In rest, asa e, nu e grea...doar ca l-au ascuns bine de tot pe asta :))