joi, 2 iulie 2009

Porcul

Nu stiu cum va treziti voi dimineata. Eu una am un sistem de protectie care lupta impotriva alarmei. Trrrrr. Snooze. Trrrrrr. Snooze. Trrrrr. Zbeng. Si-l inchid de tot. Si pana nu ma suna cineva de la munca... doarme a mea de parca ar fi ultima ei zi pe pamant.

Si azi dimineata suna telefonul in toate felurile. Nimic. Mort. In sfarsit, aud ceva, mormai sa ma mai lase 15 min si ma pun la loc.

Si mi-am adus aminte! Porcul m-ar putea salva! Dar unde mai gasesc eu porc? Cine ma poate ajuta, sa-mi zica unde gasesc porcul!

Este cel mai kicios obiect inventat ever. Toti am avut in casa un porc desteptator. Era mare, rotund, cu picioruse subtiri si doua urechi clapauge de care sa balanganea o chestie de metal care te trezea din morti. Se tinea pe noptiera, langa cap. Mama il punea pe o farfurie de metal cu multe furculite si lingurite si inele si alte metale.

Da. De ce? Sa sune mai tare, ca pe mama nici porcul n-o trezea. O fi trasatura de familie?

PS. Ziua mea e pe 3 septembrie :))

Later edit: Si da, intra in categiria SMART!!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Io am un prieten, Porcu'-i zic toţi din juru'-i. Şi mai aveam un Porc pe post de puşculiţă...da' porc sunător, n-am mai auzit :)
E omologat ?

laly spunea...

Pai cred ca doar eu ii zic porcul.
Dar tra` sa-l stii, e ceasul ala mare si gras, chiar arata ca un porc. Dar si acum imi aduc aminte cat de tare suna....
A....si trebuia intors in fiecare seara :)

Petre Negru spunea...

am eu unul pe acasa. Are si o inima mare si roz pe cadran. Necesita mici reparatii, datfiind ca persoanei careia i l-am facut cadou l-a apreciat ca atare. Ti-l pot da cu drag! ;)

laly spunea...

Porc cu inima roz :))
Suna mirific!
Sa inteleg ca a fost un cadou returnat? Asta nu se face :D

Sirg spunea...

Aveam un desteptator cu "clopote" de la Aradora. Mie imi plac ceasurile mecanice, dar ala era sinistru. Un fel de ceas mutant, corcitura intre ceas si oale de bucatarie.

Eu ma trezesc f usor, de ex, la munte aveam pe perete un ceas cu quartz care facea discret tic-tac si nu l-am suportat, a trebuit sa il scot pe balcon.

Eu ma trezesc cu telefonul mobil, am o melodie care incepe usor si apoi creste in intensitate. Cred ca imi pot pune o sirena de vapor daca vreau, dar vreau sa mai traiesc. ;)

laly spunea...

Mie chiar mi-e dor de porc :)

liviu amza(nadie) spunea...

bine macar ca nu faci ca mr. Bean sa-l bagi in sertar sau sa-i dai cu un ciocan in cap.ai vazut ce pacat ca n-au scos astia un ceas de noptiera automatic. =))

laly spunea...

Pai sa stii ca nu sunt departe de mr. Bean :))