miercuri, 25 februarie 2009

Tv

Dupa o indelunga pauza de uitat la televizor, aseara m-a incercat o lene foooarte pufoasa. Si cum stateam eu asa in patut, butonand telecomanda, ajung pe tvr 2, la ora de stiri. Si zic sa ma pun la curent. Eh, daca poti.

Un prezentator cu par pe mana si cu maxilarul inclestat. Eu una n-am putut si pace sa aud ce zice din cauza ca omul citea prea cu intonatie. Parca il citea pe Minulescu. Fiecare virgula avea un uber inteles in gura lui. Si uite-asa am stat eu sa ii inteleg fonetica in loc sa aud ce zice. N-am, vad ca, nici o sansa sa aflu ce se mai intampla in lumea asta.....

Si-apoi trec pe tvr 1 si prind un film. De la inceput. Si interesant. Si ma uit. Si ma uit. Si la un moment dat mi-e sete. Si n-am apa langa mine. Apoi rabd, sa nu pierd fazele. Si ma apuca toate, si foame si sete si dor de baie, ma foiam in pat in nestire. Apoi, zic io, ce acum 10 ani eram total impotriva reclamelor care ma faceau sa pierd sirul oricarui film, bagati, fratilor, macar una bucata pauza publicitara.

Nu ma lasati asa.... aproape 2 ore sa nu ma misc din pat, mai....

2 comentarii:

Ana Thomas spunea...

Ehhhh....si-asa-i rau , si-asa nu-i bine!!!!
Take care !Lasa televizorul....stiai tu ce stiai de nu te "tembelizai"...vb lui Mircea!(stii tu...)

laly spunea...

Iubirea mea, mai existi?:))
La multi ani draga mea pt 3, sa ai parte de multa liniste sufleteasca. De sanatate. De mine. De altii ca mine(preceni, mai, nu carcotasi tzatzosi si betivi:P). Si cand vei avea nevoi si vei cere, sa ti se dea. Fara mila!! Scriu aici sa fiu sigura ca ma mai citesti :)))
Te pup de nu te vezi:)