marți, 26 mai 2009

Post vulgar! A se citi doar de la 18 in sus!

Lumea o ia razna. Somn polifazic? Fratilor, ati luat-o razna, jur! Hai sa fim eco? C`mon....fi eco si taci, nu mai dormi ca omul, ci dormi pe tine ca esti bovina combinata cu crustacee, dar macar nu abera....La ce o sa ajungeti? RAZNA!

Alergati, scoateti naduful din voi, sunteti activi, imuni la virusi, integrati in ecosistem, plini de energie pe masura ce insistati in prostie.....dar lasati-ne! Lasati-ne dracului in pace cu aberatiile. Nimic nu ma scarbeste mai mult decat alergarea cat mai departe de sine.

S-au terminat femeile? De futut nu mai futeti? Cat de labagiu sa fii sa spui ca dai ture in jurul blocului pt ca NU VREI SA DORMI???? Cate? Sapte ture in jurul blocului pt ca suna bine “somnul polifazic”?

Pai, mai, tanti mama lu` Nelutzu`, Nelutzu-i acasa? Nu, Nelutzu-i plecat cu pluta! Sapte? De ce? La naiba, pe aia de alearga sa fie in forma II INTELEG. Ca alearga odihniti, cu apa dupa ei si alearga sa dea clisa jos!!! Da` sa alergi sa nu adormi ca te-ai gandit ca soarele iti va lua de stire si pamantul isi va incepe rotatiile in jurul lui cu rapiditatea cu care tu alergi in jurul blocului???? C`mon babes...are u real? Chiar vorbiti serios?

Cum, la naiba, la naiba, la naiba, nu m-am gandit pana acum sa nu dorm cand imi vine sa dorm? Ati castigat maretia suprema! 4 ore pe zi in plus in care te gandesti ce sa faci sa nu dormi! Ce idee mareata si stralucita si te face cu zeci de coae, frate!!! Pacat ca pot sa cac mii de aste idei si coaele veci n-o sa-mi creasca! Ca altfel as face o lista pt astia ca voi.

De exemplu, exercitiu mintal: incercati sa cititi un text usor de inteles fara sa pricepeti nimic din el? Sapte coaie de la mine pentru voi. Sunt convinsa ca la atata genialitate va fi enorm de greu si nu veti rezista mai mult de sapte zile per paragraf!....Eee? Nu-s geniala? Mai incerc!

Poti s-o sugi fara s-o uzi? Sapte zile, si cand va veti fi lasat de incercari, udati-o, udati-o, ca sincer, nu poti s-o sugi fara s-o uzi!

N-o sa va maritati nicodata!

Si mai incercati sa futeti, ma racaiti pe creerii capului cu ineptiile voastre!!

5 comentarii:

B. spunea...

te-a suparat rau baiatu' ala :)


uite eu sunt de cealalta parte a baricadei, opusul somnului polifazic,
o sa ii zic... somn monofazic, dar asta merge doar de 1-2 ori pe saptamana:

Te trezesti de dimineata pe la 13:00 tocmai in timp ca sa dormi toata ziua, apoi cand vine seara sa te culci e numai bine, pentru ca esti deja odihnit, si e somnul mai dulce.
dupa o zi/noapte de genul asta o sa observi exact efectul opus fata de somnul polifazic, adica nu ai nici un chef de alergat si iti vine sa futi tot ce iti vine in cale, si inca cum :)


anyways, abia m-am trezit, ma... duc prin parc... poate poate :)


P.S.: hmmm... cum ar veni o bovina combinata cu crustacee :-??

laly spunea...

:)) hehe, asta cu somnul in nestire o stiu si eu:)

Ideea e ca nu baietii m-au suparat (ca sunt 2), ci ideea mi se pare o ineptie. Fara scop. Eliade a incercat sa reduca orele de somn pentru a avea mia mult timp de citit. Dar sa iti chinui organismul in halul asta cand n-ai altceva de facut decat sa dai ture in jurul blocului e peste capacitatea mea de intelegere.

Si aveam pretentii de la ei, chiar e de apreciat ce fac baietii astia in rest. Tocmai de-aia nu inteleg pierderea asta de vreme si de santulete gri :)

Cat despre bovina combinata cu crustacee....hm, nu m-am gandit la cum arata un animal corcit:)), ci la ideea cu tente bovine si primitiva, care te da inapoi in timp, asemeni racului :D

Anonim spunea...

chiar ca e o idee retardata, sunt de acord cu articolul tau. de ce naiba sa te duci la 5 dimineata la magazin, la statii de tren si in cimitire?
de aia e noapte, ca sa o dormi. sunt convinsa ca pe termen lung lucrul asta duce la dereglari ale somnului si ca e de 1000 de ori mai sanatos si mai normal sa dormi dreaq noaptea cand si becul cosmic e stins.

Anonim spunea...

chiar ca e o idee retardata, sunt de acord cu articolul tau. de ce naiba sa te duci la 5 dimineata la magazin, la statii de tren si in cimitire?
de aia e noapte, ca sa o dormi. sunt convinsa ca pe termen lung lucrul asta duce la dereglari ale somnului si ca e de 1000 de ori mai sanatos si mai normal sa dormi dreaq noaptea cand si becul cosmic e stins.

Anonim spunea...

Please vote the unbelievle deejay ever ! Vote at "Cea mai tare ascensiune din Romania in 2010" - MOONSOUND!!
http://awards.nights.ro/