luni, 19 ianuarie 2009

De ce?

10 motive pentru care as fi nevasta perfecta:


  1. Beau mai mult decat tine si am prieteni sa te care-n pat. Si nu-mi cere sa vin acasa inainte de ora 8 am, stai cu mine daca te tine!
  2. Ma joc Wow. Nu ma deranja!
  3. Poti sa te uiti la cate campionate de fotbal vrea neuronul tau, nu ma plictisesc, nu-ti cer sa dai teleu` mai incet, eu ma joc World of Warcraft. Nu ma intreba daca am vazut faza.
  4. Libidoul meu dispare dupa 2 ani de stat cu tine. Atata timp cat nu aflu nimic, e treaba ta ce faci si cu cine. Pe mine lasa-ma sa ma joc.
  5. N-ai socrii, deci sunt singura femeie din familia mea care ar putea sa se isterizeze.
  6. Nu vreau plozi. Sa-i faci tu daca vrei, sau sa-i infiezi. Mie imi place corpul meu exact asa cum e.
  7. Nu ma maimutaresc si nu ma pisicesc si alintul meu la adresa ta va fi numele de familie articulat. Sa te simti barbat. Cum ar fi "X-escul"!
  8. N-am sindrom pm. Cand tip - o fac total constient, orice as incerca sa spun eu cand ma calmez.
  9. Imi place sa gatesc.
  10. Nu vreau sa ma marit, n-am sa incerc niciodata sa "te prind".

Cred ca ar mai fi, dar ma opresc aici. Postul asta este pentru toti prietenii care imi ureaza sa joace la nunta mea. Nu, multumesc. Cu bune, cu rele, cu goluri mari si simtaminte feerice in diminetile aburinde, asa ma simt eu bine.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Vrei sa fi sotia mea?

Ana Thomas spunea...

Offff, ce mult te iubesc!De nevasta nu te pot cere...dar, imi place de tine EXACT ase cum esti, sa nu te puna al cu coarne sa schimbi ceva!Take care!Tzuk fata !

laly spunea...

Cipri, vezi al 10-lea motiv :))
Welcome zback, Ana, nu schimb nimic :))

Anonim spunea...

oooo te joci WoW :) si eu hihi

Anonim spunea...

Pe cand infintati Clubul femeilor jucatoare de WoW

Apropo - level clasa alianta/hoarda server?

laly spunea...

Dragii mei, va citesc pe amandoi de mult. Din pacate eu inca nu ma hotarasc unde si cu cine sa joc. Oscilez intre un 70 warr, 67 shammy, 57 priest si 60 dk. Voi incepe sa postez de wow cand voi fi mare. Pana at, bagam nonpower leveling ca n-avem timp :)

Anonim spunea...

Welcome to the club, noob :)

cel mai bine e sa te concentrezi pe un singur personaj, clasa care iti place cel mai mult sa o joci. Daca nu esti hotarata atunci ti se potriveste mai mult o clasa hibrida, gen druid, un fel de briceag al wow :) Alte clase hibrid pt nehotarati includ paladin si saman...

Mie imi place dps, deci joc rogue si mag.