vineri, 16 ianuarie 2009

Dilema

Cred ca in final e vorba doar de alegerile pe care le facem. Oportunitati exista la tot pasul, doar sa le iei in seama si sa fi in stare sa iei decizii. Si de-ai luat una care se va dovedi o alegere proasta, cauti noi oportunitati. Si totul se rezuma doar la asta.

Ma plang de cateva luni ca nu mai suport sa lucrez aici. M-am plafonat si m-am saturat de taiat frunza la caini. Am acceptat jobul asta pentru ca e unul lejer. Dar de cand a devenit plictisitor parca nu-i mai vad rostul. Si e departe. Si nu e atat de bine platit pe cat se preconiza anul trecut.

Azi am primit o oferta la o firma mare de evenimente. Problema e ca nu pot sa ma duc la interviu ca il iau clar. Si-apoi ce ma fac? Ca am promis ca stau aici 2 ani? Acuma intrebarea e: ma tin de promisiune sau plec naibii sa fac ce-mi place pe niste bani de 3-4 ori mai multi?

Si o s-o taraganez doar pentru a nu ma face de cacao. Nu-mi place sa nu imi respect vorbele. Si am un sef foarte misto pe care nu pot sa-l las cu ochii in soare. Si ma gandesc ca asemenea oferte sigur vor mai fi si ar fi nebun un om sa nu ma angajeze pe evenimente. Chiar sunt foarte buna, mai buna decat altii pentru ca imi place sa lucrez cu oamenii si imi place sa coordonez si sa aranjez si ma implic chiar mai mult decat ar trebui.

Deci eu ce fac? :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

e foarte simplu:
şopteşte-i şefului la urechea aia cu care aude cel mai bine să-ţi mărească salariul, dacă nu o face, go !

Anonim spunea...

Auzi, e bine ca vrei sa iti tii cuvantul . Asta as vrea si io de la tine:P Nu ai stat nici macar un an, asa e? Cu toate ca nu pot sa dezaprob pe T de la Timisoara, care sigur tre sa fie un barbat.
Du-te la interviu, face bine la moral sa vezi cati bani poti face, care e programul. Si apoi discuta deschis cu sefu', daca chiar vrei sa pleci si daca chiar vrei sa nu te tii de promisiune.

Nu uita si niste dezavantaje, ca de exemplu, nu mai poti fi free-lancer, producand neshte evenimente si luand porcoiu' de bani dintr-o singura miscare.
Tot te pup:)
Off topic: am visat ca ma parasea barbatul, dupa ce am respirat si am vrut sa fiu isterica, m-am gandit la tine si la Luca si m-am calmat. Ei, poftim, doua prietene te pot scoate din kkat, chiar daca a fost numai in vis! Ar fi si in real life, stiu eu:*