luni, 26 ianuarie 2009

Wow

Merci Sirg de incurajari, dar din pacate pt mine (ca mi-am mancat 2 ani) si din fericire pt altii nu prea pot fi considerata noob :P

Am jucat before TBC la greu ca tank, am bagat raiduri si bg si cand a aparut Burning Crusade am ajuns la 70 apoi a trebuit sa ma las de joc :((. Am facut o pauza pana acum trei luni cand a aparut expansion-ul nou. Serverul pe care jucam- Hakkar (ally)- s-a umplut de italieni, nu poti face o instanta ca nu intelegi nimic din ce vorbesc aia :D. Toate ghildele bune de pe server s-au mutat. In gasca sau separat, ideea e ca nu mai e nimeni cunoscut de mine.

Deci mi-am lasat warr deoparte si mi-am facut un priest hoarda. Am ales un server random si s-a dovedit a nu fi cea mai buna inspiratie, fiind cam plini de noobi:P. Deci l-am lasat si pe asta pe tusa.

Si am trecut la un shammy cu care chiar imi place sa joc. E tot pe Hakkar, dar saptamana asta il voi transfera pe Neptulon unde sunt majoritatea cunoscutilor mei. Am ajuns la 69 aseara si insist sa fac 70 in Outland spre nelamurirea unora.

Nu-mi place sa joc cu un spell caster, deci imi cresc shammanul pe enhancement, e mult mai usor sa lvl cu el decat cu warr. Probabil il voi face healer la 80, dar mai e pana atunci :))

Dk poate sa fie cat de imba vrea el, nu ma atrage de nici un fel.

Si cam atat despre mine, daca m-ar plati cineva sa stau in casa si sa joc, zau ca nu m-as supara :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce evolutie telenovelistica :)

Si eu joc dinainte de BC, tot pe acelasi server (Alonsus) dar eram level 50 cand s-a lansat si pe atunci chiar ca eram noob. Adica nu prea stiam sa joc, dar stiam toate unde sunt, personaje, instante, orase, samd.

Dupa BC am parasit ghilda de nubi in care eram si m-a bagat un prieten intr-o ghilda pe val, cu care am evoluat, mi-am luat t4 si tier5, am invatat sa joc in raiduri, dar pe final m-a dezamagit mult felul in care se comporta ghildele de raiders wannabe. (Aceia care isi doresc sa fie in primele 10 ghilde de pe server, dar nu au cu ce, si sunt frustrati)

Acum am personajul principal, rogue level 80, si cresc un mag de level 75, sper ca pana e gata festivalul sa fie 80 ca sa iau Elder si cu el (numai Gundrak imi mai trebe)

Shaman e clasa ideala pt pasionatii de raid, pt ca mereu gasesti un loc de shaman intr-o ghilda de raideri la alianta. In schimb mie nu-mi place combinatia Draenai-Shaman, pt ca nu se potriveste cu istoria lor si navele lor interdimensionale cu care vin de pe Argus. Cred ca cea mai potrivita rasa pt saman sunt trolii :)

Stay away from the voodoo, mon!

laly spunea...

Da, asa am inceput si eu...Le stiam pe toate unde sunt, dar aveam iteme cu intelect pe warr ca erau albastre - hehehe :)

Si guess what? Shammanul meu e dranei ofc, nu imi plac trolii- char-ul meu tra sa arate mumos :))

Today bag prima instanta pe expansion. Dont need luck, I`m too good! :)