marți, 8 septembrie 2009

Ma toy

Mi-am gasit jucarie. Google analytics. Si vad si io acuma ineptiile cautate pe google prin care s-a ajuns pe blogul meu. Nu va plictisesc cu toate, dar pe mine cateva m-au dat pe spate.

- "cea mai frumoasa declaratie de dragoste" - va dati seama ce teapa si-a luat cand a vazut-o pe-a mea... baiete, sau fato, n-o pune in aplicare ca ti-o iei :)). Btw, exista oameni care cauta asa ceva pe net? Copiaza o declaratie de dragoste si apoi o spun cu intonatie si tot tacamul? Lame, lame, lame :D
- "cum sa ma imbrac pentru o nunta in octombrie" - no, shit, ai gasit asta la mine pe blog??? Sa-mi spui si mie ca am o nunta in octombrie, facem schimb :D
- "formatia dragoste catinel" - asta chiar m-a spart, nu gasesc legatura. Dar a stat ceva pe site, poate asta cauta lol :))
- "meduze fluorescente" - da, se iexista. Dar tra` sa le cauti bine si sa mergi la mare :))
- "futi in timp ce dormi" - woot? why? how? hm.....speachless, ai gasit ce-ai cautat?

Cam astea is funny in cateva zile. Don`t wanna know ce se strange intr-un an...

In alta ordine de idei, I`m under 60. Kilo. De vreo 7 ani n-am mai fost sub 60. Nu mai am cu ce sa ma imbrac. Deci cine are chef de slabit, sa-mi ia dragostea de pe cap, io nu mai pot s-o duc mult asa ca ajung zombie. Zilele urmatoare arunc niste poze pe blog. Bine ca port haine largi si nu se vede. :d

6 comentarii:

Anonim spunea...

daaaa...gasesti niste perle pe acolo de numa`. si eu mai citesc din cand in cand si ma minunez ce pot cauta oamenii pe net.

laly spunea...

daaaa...ppl rulez :)
si cred ca imi va place jucaria :)

Carmen spunea...

sint adorabile search-urile pe google. eu am gasit una la mine zilele trecute: "cum iti dai seama de ce simte un baiat pentru o fata". :))

laly spunea...

Nu pot sa ma dezlipesc de ele...am pus analyticsul acum 5 zile si am gasit 37 cautari e tot felul.

Nu inteleg si pace cum sa cauti asa ceva pe net. Sa crezi ca poti gasi raspunsul pe google si viata ti se va transforma toata si te va crea din alt aluat, tu, fiind mult mai intelept dupa ce-ai aflat raspunsul google-ului :))))

(nu ma refer ofc la cautarile logice, cum ar fi "cum sa joci shamanul wow" :)))

The Fly spunea...

Dar ce zici de un search ca asta?
"halle berry filme in care si-o trage"
:))
A ajuns unul la mine asa si chiar i-am recomandat Monster's Bell.

laly spunea...

ahahhaah
asta imi aduce aminte ca screech din save by the bells a jucat in filme porno :))
niceee:)