marți, 15 septembrie 2009

Trist

Se pare ca actorii si cantaretii cu care eu am crescut se sting pe capete. Nu stiu de ce ma intristeaza atat de tare moartea lui Patrick Swayze, dar parca imi vine sa ma pregatesc de doliu. Parca il cunosteam, parta imi era ruda si oricum, era pretty boy... acel pretty boy pe care il visau toate adolescentele de varsta mea.

Si el de fapt nu e baiatul perfect, facut pentru a iubi, ci un batranel care n-a mai putut sa lupte cu boala... Trist, foarte trist...

3 comentarii:

Cezar I. Mocanu spunea...

In sfarsit, pe un blog romanesc, gasesc ceva despre Patrick Swayze. Chiar ma convinsesem ca moartea lui va trece neobservata.

Anonim spunea...

anul asta au murit multi artisti/actori, din pacate. am vazut pe un site in urma cu cateva luni niste poze cu patrick swayze si arata mai bine, mai luase in greutate, avea parul mai des si m`am gandit ca si`a revenit dar din pacate azi dimineata am citit ca de fapt l`a rapus boala.

laly spunea...

@cezar: e un blog mic, `though nu stiu daca vreodata trebuie observata o moarte...poate mai degraba sa ne amintim mai des de ce pretuim/ asa cred...

@maddy:da, asa simt si eu, prea multi din cei cu care am crescut au trecut de partea celor mai multi...