vineri, 7 noiembrie 2008

Sansa unui secol: barbat sau femeie!

As vrea sa stiu ce au in cap femeile. Poate asta m-ar lamuri ce caut eu in viata mea.

Toata viata am simtit ca sunt on the wrong side. Imi place, vreau, nu gandesc, rezulta ca se intampla. Adorm sau plec acasa. Nu sun, nu caut, nu mai doresc.

Urasc miscarea de emancipare a femeilor! Cat de mult v-ati gandit fetelor, pana sa renuntati la deschisul usii, aprinderea tigaretei, sau la primitul florilor? Aaa, vreti sa dati voi flori masculilor? Pai de ce n-o faceti? Nu se face? Dupa ce criterii, nebunelor? Pai nu era bine pe vremea bunicilor cu toata curtea facuta in jurul vostru?

Mbooon. Au avut femeile astea un impact cam prea mare. Ma cac in el de vot, oricum nu votez, deci pentru drepturile cui v-ati luptat, invidioaselor? Ca dreptul de vot al femeilor e oricum influentat de maria sa, Pula. Daca ea a dormit pe dreapta, te duci si votezi ca vecinu`. Daca a dormit pe stanga dupa putina amorteala, votezi cu ce voteaza Maria Sa. Iar daca Maria Sa sta falnica si tantosa toata noaptea, nu mai esti, femeie, in stare sa te duci la vot! Asa ca explica-mi si tu mie politica acuma!

Si ce era in capul tau de o vrusasi? Nu mai voiai la cratita? Na E-uri! Na, deveniti toate grase si destepte! Cu barbati burtosi cu tot! Luati o bruscheta, 10 liposuctii!!! Vindem mintea femeii gratis! Apusul Pulii.

Pai nu poti invarti politica cum ai invarti clatita-n tigaie. Na femei in parlament, na negri in America. Povestea pulii in balada pizdii. Creanga versus Toparceanu. Amandoi beti, amandoi barbati!

Eh, offul meu nu e adresat femeilor, ci Pulelor. Oameni fara caracter - a nu se confunda cu Barbatii. Pai mai, barbati de barbati, chiar asa va lasati infranti si acceptati matriarhatul? Macar de era unul de supt la tzata, dar nu, asta e de asuprire, femeia a preluat conducerea Pulii.

Si voi ce v-ati zis? Atatia ani am inventat sarade si ne-am chinuit sa scriem poezii, sa facem cioace, sa ne facem ca mancam dude sau sa ridicam mingile la fileu doar ca sa futem si ia uite.....emanciparea femeii ne da exact ce vrem noi: nu mai facem un pas, ca e hartuire, nu scriem poezii ca ea ne da in judecata, nu facem primul pas....ca il va face ea! Daca ea nu-l va face, oricum gasim un alt pas la orice colt pisat de noi. Femeile stiu ca toate colturile sunt insemnate de barbati - credeti ? - sau vin sa miroase colturile in parte si cand gasesc mirosul propice se opresc pe colt?

S-o credeti voi. FEMEILE N-AU MIROS!!

Dar partzurile lor sunt la fel de puturoase ca ale barbatilor!

(Pe glob predomina popolatia masculina 51% vs 49%, dar in zonele subdezvoltate predomina populatia masculina, pe cand in cele f dezvoltate e un raport de 5-9 femei la un barbat) Atunci, why bother? Colturile sunt doar in orase, dunele nu pot geometriza. Si au ajuns sa troneze partzurile.

Sunt cu "x", spuse ea mandra! Eh, X nu depusese nici un efort sa fie cu ea. Ea facuse prima cunostinta cu el, ea ii luase un suc, ea i-a tras-o (probabil bine), ea l-a facut sa puna intrebarea.

Si el, el ce sa faca daca nu stie ce? Daca El nu stie sa fie Barbat? Daca el nu stie sa pretuiasca pe Maria Sa? Nu-si gaseste o regina sa poarte nestematele, ci face un casting de servitoare si cea mai strangatoare e aleasa Pulii...

Poate sunt prea rea. Dar ma uit in jurul meu, si in afara de mine, cateva prietene si cateva cunostinte....restul femeilor sunt servitoare! Cum am vorbit de ale mele la pozitiv, la fel ma refer si la vaci - majoritatea astora de pasc peste tot, uitand ca nu mai sunt pe pajiste, ci la oras. Nu generalizez cu Toate femeile existente, eternele de ele, de-ar muri odata si sa ramana doar feminitatea! Si demnitatea, fetelor, ca ati pierdut-o! Si nici voi, barbatilor, n-o mai cautati.....si de-aia se joaca Linege2 in loc de v-ati ascunselea. E data din burta. Si creste odata cu pruncia. Si se dezvolta in adolescenta. Si apoi ne intrebam de unde monstrii!

Nu poti intreba Maria Sa, dar macar servitoarea... De ce, femeie proasta cu boneta? Aveai coroana pe cap si n-o purtai. Acum o porti, dar a ta nu-i. Si nici boneta n-o mai ai :(

5 comentarii:

Anonim spunea...

Super tare.Trebuie sa recunosc ca m-ai surprins total.Credeam ca voi astea cu tzatze mari nu sunteti in stare sa scrieti ceva de genul asta,uite ca m-am inselat :)

laly spunea...

Eee, de obicei invers proportional, uneori -mai rar - e direct proportional cu neuronul:))
Noi sa fim sanatoase si toate sa creasca, la multe-nainte :)) Si btw, Klaus Klaus?

Unknown spunea...

Dap, Klaus Klaus.Si adevar grait-ai, toate sa creasca macar jumate cat ale tale pentru ca noi cei slabi cu duhul fericiti sa fim in pururea :)Nah,am si eu obsesia mea,ce vreti...

laly spunea...

EEE....lume buna la mine pe blog :)))
Pai dragul meu, iti urez sa ai parte de mii ca ale mele :)))

Si arunca-te si tu in lista mea de mess, sa mai tragem o barfa :)

Anonim spunea...

dap, ai avut dreptate: imi place si asta..:)) e the right way to see it..:))