miercuri, 29 octombrie 2008

Alambicat

Nu-mi vad capul de treaba asa ca mi-am zis sa iau o bine meritata pauza :))

1. Cainele Lessie. In excursia mea spre servici trec pe o strada in constructie. Njdamii de buldozere si tot felul de masini zuruie si fac un zgomot infernal care ma asurzeste, asa de dimineata. Eh, din peisajul strazii e nelipsit un caine flocos mama focului, cu trei picioare. De obicei sta latit in mijlocul trotuarului si probabil ne compatimeste cand ne vede cum alergam de ici colo. Atat de cuminte e cainele asta si frumos ca iti vine sa-l mananci. (Nu-i da nimeni de mancare pentru ca stapanul e proprietarul unui butique cu mancare de caini. Deci ast caine e unul fericit :))

Azi, la 3 pasi dupa ce-am trecut pe langa el, il aud latrand. Pentru prima data in 5 ani de zile!!! Deci cainele latos latra?? Ok, ok, latra, dar de ce? Cine l-a suparat atat de tare incat sa-l scoata din vizionarea filmului personal? Ma intorc si ce vad? Un copil traversa strada total aiurea si nu se asigurase. Cainele latra la masina ce era sa-l calce!!! Deci, Lesie draga, nu te-ai lecuit sa-i ajuti pe altii? Oare de ce ai ramas tu doar cu 3 picioare, dragul de tine?

2. Asia. Ajung in metrou. Metroul aproape gol. Prind loc fara sa ma grabesc spre el. Hm. O fi duminica? Ma uit in calendar: nu, nu e, e miercuri toata ziua. Asta e de bine, deci n-are rost sa ma mai intreb nimic.

La statia urmatoare urca un chinez. De fapt mi-a atras atentia vocea lui. N-am sa inteleg niciodata interjectiile lor. Ofc, nici n-am cum :)) Si nu pot sa inteleg de ce naiba s-a imbracat el in costum, cu camasa si cravata daca si-a asortat la ele niste sosete albe de toata frumusetea si un ditamai rucsacul in spate....M-am intrebat tot drumul unde s-o duce...degeaba, renunt rapid sa ma intreb ceva daca nu-mi gasesc raspunsul din primele incercari.

Mai era ceva la chinezul asta. Statea in fiecare statie lipit de usa....toata lumea trebuia sa-l ocoleasca sa iasa din metrou. Pai mai, acolo la voi la Beijing asa ati invatat? Sa stati cat mai aproape de usa sa fiti siguri ca o sa coborati unde trebe? http://www.youtube.com/watch?v=dDARx3-wtvk. Hm. Mai, fiu de Xio Xing, esti in Bucale, join our metrou :))

3. Hobby. Am tot zis ca n-am nici un hobby. Aseara facui mate cu fata prietenei mele. Ioi si ce-mi mai place...joaca cu cifre hihi :)). As face la facultate doar ore de mate, dar din pacate n-am facut decat un semestru din primul an si mi s-a parut muuult prea putin. As fi ascultat-o pe Doseasca si-n vis :)) Deci mate-hobby :))

Si mai am multe ganduri de-astea razlete, dar le las pt data viitoare. Ar cam fi cazul sa ma-ntorc spre munci, ca altfel tra` sa cer laptop sa lucrez de-acasa :))

2 comentarii:

Ana Thomas spunea...

Ehhh, eu spre deosebire de tine, urasc matematica...sau poate nu-i chiar asa.Stii tu mai bine!!Iti multumesc pentru ca ti-ai omorat nervii invatzandu-ma pe mine cum sta treaba cu vectorii, problemele de transport si...ce mai era??????Ahhh, DA!!ALGORITMUL SIMPLEX!!!
Ai facut-o si...ai facut-o foarte bine!!!!Doseasca tre' sa fie mandra de tine!

laly spunea...

Ah, asi mi-am omorat nervii!!!
Nu vedeai cum ma agit de placere?:)) Cu cat drag si sudoare dadeam io explicatii? :)) Mai tii minte exerciciile?? Nu vrei sa mai facem sa-ti improspatezi algoritmul?:)) Eu ma baag :))